Aptus URI-Flex purutabletti

Täydennysrehu koirien ja kissojen virtsateiden hyvinvointiin.

 

Ravintoainekoostumus:

Valkuainen 20 %, raakakuitu 1 %, rasvapitoisuus 8 %, epäorgaaniset aineet 9,6 %.

Koostumus:
Kananmaksa, hiiva, glyseriini, D-mannoosi, vesi, kasviuutteet, glukosamiini, kasviöljy, maltodekstriini, kalsiumsulfaatti, makuaine, antioksidantit, stabilointi- ja säilöntäaineet.
1 purutabletti sisältää: D-mannoosi 200 mg, glukosamiini 100 mg, karpalouute 50 mg.
Ominaisuudet:

D-mannoosi on luonnossa esiintyvä sokeri, joka estää bakteereita kiinnittymästä virtsateihin. Se imeytyy huomattavasti hitaammin kuin glukoosi eikä nautittuna muutu glykogeeniksi. Se ei varastoidu maksaan, vaan siirtyy suoraan verenkierron ja munuaisten kautta virtsaan ja edelleen virtsarakkoon.
Glukosamiinia esiintyy luonnollisesti elimistössä ja se muodostaa suojaavan glykoproteiinikalvon virtsateiden pinnalle. Kalvo suojaa bakteereilta ja hapoilta. Kalvo uusiutuu 3–4 päivän välein ja solujen tiheän uusiutumisen takia tarvitaan säännöllinen lisäannos glukosamiinia.
Karpalouute vaikuttaa virtsan happamuuteen. Uutteen sisältämät ainesosat estävät bakteerien tarttumista virtsateiden seinämiin. Karpalouutteen on myös todettu poistavan ammoniakin hajua virtsasta.

Käyttöohje:

Kissojen ja koirien virtsatieongelmien ennaltaehkäisyyn sekä käytettäväksi muita hoitomuotoja täydentävänä rehuvalmisteena virtsatiesairauksien yhteydessä.

Annostus:
Kissa: 1 purutabletti 2 kertaa päivässä
Koira: 1 purutabletti/ 7,5 kg 2 kertaa päivässä
Huomaa:
Ota yhteyttä eläinlääkäriin, jos eläimellä on pitkittyneitä terveysongelmia.
Säilyvyys: 
2 vuotta valmistuspäivästä.
Säilytys:
Huoneenlämmössä kuivassa paikassa (15–25 °C), ei lasten ulottuville eikä näkyville.
Pakkaus:

60 purutablettia, nettopaino noin 90 g.